Onderhoudsarm en lange levensduur

Over Bermon Raamwerk

Bermon Raamwerk is een sympathiek, middelgroot familiebedrijf dat al vanaf 1990 het juiste adres is voor kunststof deuren, kunststof kozijnen, schuifpuien, serres en dakkapellen. Bermon biedt naast kozijn een uitgebreid programma van rolluiken, zonwering en gevelbekleding.

Bermon Raamwerk beschikt over de allernieuwste zaag – en bewerkingscentrum, speciaal gebouwd voor de productie van de zo specifieke Nederlandse kozijntypes. Het bedrijf is bijzonder trots op haar, ruime showroom, waar ze de beschikking heeft over twee verdiepingen. Veel toepassingen worden er getoond. Ontdek daarnaast ook enkele projecten die wij hebben mogen realiseren.

Bermon Raamwerk

Natuurlijk is er altijd iemand van het team van Bermon aanwezig om met de bezoekers mee te denken en goed advies te geven. De uitgebreide showroom in combinatie met een eigen werkplaats biedt volgens Bermon veel extra’s: Maatwerk op het gebied van sfeer, kleur en specificatie, kennis van de oneindige mogelijkheden van het materiaal, snelle levering en een concurrerende prijsstelling. Ook heeft het bedrijf een eigen montagedienst. Dit betekent voor de klanten één aanspreekpunt: dat communiceert sneller, de samenwerking met uw eigen aannemer kan ook voortreffelijk, voorkomt fouten en vergissingen en waarborgt een uitstekende service.

Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op!

sluiten