Onderhoudsarm en lange levensduur

Bermon Raamwerk

Bermon Raamwerk is een sympathiek, middelgroot familiebedrijf dat al vanaf 1990 het juiste adres is voor kunststof deuren, kozijnen, schuifpuien, serres en dakkapellen. Bermon biedt naast kozijn een uitgebreid programma van rolluiken, zonwering en gevelbekleding.
Bermon Raamwerk beschikt over de allernieuwste zaag – en bewerkingscentrum, speciaal gebouwd voor de productie van de zo specifieke Nederlandse kozijntypes. Het bedrijf is bijzonder trots op haar, ruime showroom, waar ze de beschikking heeft over twee verdiepingen. Veel toepassingen worden er getoond.

Natuurlijk is er altijd iemand van het team van Bermon aanwezig om met de bezoekers mee te denken en goed advies te geven. De uitgebreide showroom in combinatie met een eigen werkplaats biedt volgens Bermon veel extra’s: Maatwerk op het gebied van sfeer, kleur en specificatie, kennis van de oneindige mogelijkheden van het materiaal, snelle levering en een concurrerende prijsstelling. Ook heeft het bedrijf een eigen montagedienst. Dit betekent voor de klanten één aanspreekpunt: dat communiceert sneller, de samenwerking met uw eigen aannemer kan ook voortreffelijk, voorkomt fouten en vergissingen en waarborgt een uitstekende service.

Prettig kennis te maken

Nijverheidsweg 10
3481 MB Harmelen
T: 0348-44 35 14
info@bermon.nl

Prinses Irenestraat 21A
1271 XS Huizen
T: 035-524 32 92
info@bermon.nl

Sinds 1998 hebben we een 2e verkoop/montagepunt in Huizen (NH),hier bieden wij u de zelfde diensten/producten aan.

Vestiging Huizen was voor 2016 handelend onder de naam Borger Bouwonderhoud.

klantenvertellen
223 beoordelingen
sluiten