Onderhoudsarm en lange levensduur

Kunststof serres

Kunststof serres hebben een groot voordeel en dat is de duurzaamheid in combinatie met het onderhoudsarme karakter. Bermon Raamwerk levert en monteert kunststof serres op maat die geheel aan uw wensen voldoen. Het laten plaatsen van een serre vergroot zichtbaar het woongenot. U ervaart het buitengevoel binnen en kunt daar in elk seizoen van genieten.

Bij Bermon Raamwerk kunt u terecht voor allerlei verschillende typen kunststof serres. De serres zijn bij ons in de meest uiteenlopende RAL kleuren en stijlen verkrijgbaar. Het uitgebreide aanbod van kleuren en stijlen maakt dat er altijd een serre geplaatst kan worden die bij de uitstraling van uw woning past.

Kunststof Serres
Kunststof serres Bermon

Kunststof serres op maat gemaakt

Bij Bermon Raamwerk heeft u de keuze om de kunststof serre als compleet bouwpakket geleverd te krijgen, zodat u de lichtstraat voor uw uitbouw zelf kunt monteren. Indien gewenst bieden wij u uiteraard de gelegenheid om van onze montagediensten gebruik te maken. Bermon Raamwerk kan indien van toepassing uiteraard de bouwkundige werkzaamheden in samenwerking met uw aannemer uitvoeren.

Naast de serres kan u ook uw kunststof kozijnen uitbesteden aan Bermon Raamwerk. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Persoonlijk advies voor kunststof serres

Bij Bermon Raamwerk kunt u altijd terecht voor een persoonlijk advies over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kunststof serres. Daarbij wordt er professioneel advies gegeven aan de hand van uw wensen en kenmerken van het woonhuis.

U kunt afbeeldingen bekijken die u een indruk geven van de mogelijkheden, maar als u overweegt een kunststof serre aan te schaffen, nodigen wij u uit om naar onze showroom te komen. Daar kunnen wij u op een meer concrete wijze de verschillende opties, kleuren, stijlen en functies laten zien.

Een kunststof serre is een investering die de waarde van uw woning verhoogt. Het verdient dan ook de nodige aandacht en deskundigheid om de juiste keuze voor een kunststof serre te maken.

Kunststof serres glas

Offerte aanvragen voor een kunststof serre

Wij willen u graag van een persoonlijk advies voorzien met betrekking tot de keuze voor een serre en nodigen u daarvoor uit om naar onze showroom in Harmelen of Huizen te komen. U kunt desgewenst ook eerst meer informatie vragen of direct een offerte aanvragen.

sluiten