Onderhoudsarm en lange levensduur

Aluminium deuren

Aluminium deuren kennen een eigentijdse stijl, maar de uitstraling kan variëren van modern tot romantisch. De eigentijdse stijl is niet het enige kenmerk van aluminium deuren. De vormgeving is bijvoorbeeld elegant en het materiaal is sterk, zodat u bij de aanschaf en installatie ervan verzekerd bent van een lange levensduur. Een ander bijzonder kenmerk is de isolerende werking. Bovendien kunt u bij Bermon Raamwerk uit een ruim aanbod van aluminium deuren een keuze maken met betrekking tot de uitvoering, stijl en kleur.

Kunststof tuindeuren

Aluminium deur met thermische onderbreking

De isolerende werking is aanwezig doordat er sprake is van een thermische onderbreking. Door deze onderbreking zal er zich geen condensatie meer voordoen en is er evenmin sprake van warmtegeleiding. In de zomer blijft de warmte buiten de aluminium deur en in de winter zal de koude door de isolerende eigenschappen worden tegengehouden. Ook kenmerkend voor de aluminium deur is dat deze als bijzonder maatvast kan worden bestempeld. De deur zal wat dat betreft dan ook in alle seizoenen van het jaar optimaal functioneren.

Bij Bermon Raamwerk zijn er vele opties beschikbaar, waarbij er altijd sprake is van een standaarduitrusting. Zo wordt bij aluminium deuren optimale beveiliging geboden door een driepuntssluiting. Bovendien zorgt de automatische tochtafsluiter voor een ideale afdichten ten opzichte van de dorpel en de regelbare scharnieren garanderen een levenslange uitstekende werking. De standaarduitrusting van aluminium deuren bieden dan ook al vele extra’s.

Offerte aanvragen voor aluminium deuren

U kunt op onze website al veel informatie vinden over de mogelijkheden van aluminimum en kunststof deuren, maar wij staan u uiteraard ook graag persoonlijk te woord. U kunt daarvoor onze showroom in Harmelen of Huizen bezoeken.

De showroom is van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren geopend. Op afspraak kunnen wij u buiten de reguliere openingstijden in onze showroom ontvangen. Overigens hebt u ook de mogelijkheid om direct via de website een offerte voor een aluminium deur aan te vragen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk met u in contact treden.

sluiten