Onderhoudsarm en lange levensduur

Aluminium serres

Aluminium serres hebben een groot voordeel en dat is de duurzaamheid in combinatie met het onderhoudsarme karakter. Bermon Raamwerk levert en monteert aluminium serres op maat die geheel aan uw wensen voldoen. Het laten plaatsen van een serre vergroot zichtbaar het woongenot. U ervaart het buitengevoel binnen en kunt daar in elk seizoen van genieten.

Een aluminium serre is een investering die de waarde van uw woning verhoogt. Het verdient dan ook de nodige aandacht en deskundigheid om de juiste keuze voor een aluminium serre te maken. Vraag nu een offerte op maat aan!

Kunststof Serres

Aluminium serres op maat gemaakt

Bij Bermon Raamwerk kunt u terecht voor allerlei verschillende typen aluminium serres. De serres zijn bij ons in de meest uiteenlopende RAL kleuren en stijlen verkrijgbaar. Het uitgebreide aanbod van kleuren en stijlen maakt dat er altijd een serre geplaatst kan worden die bij de uitstraling van uw woning aansluit.

Bij Bermon Raamwerk hebt u de keuze om de aluminium serre als compleet bouwpakket geleverd te krijgen, zodat u de lichtstraat voor uw uitbouw zelf kunt monteren. Indien gewenst bieden wij u uiteraard de gelegenheid om van onze montagediensten gebruik te maken. Bermon Raamwerk kan indien van toepassing uiteraard de bouwkundige werkzaamheden in samenwerking met uw aannemer uitvoeren.

Persoonlijk advies voor aluminium serre

Bij Bermon Raamwerk kunt u altijd terecht voor een persoonlijk advies over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van aluminium serres. Daarbij wordt er professioneel advies gegeven aan de hand van uw wensen en kenmerken van het woonhuis.

U kunt afbeeldingen bekijken die u een indruk geven van de mogelijkheden, maar als u overweegt een aluminium serre aan te schaffen, nodigen wij u uit om naar onze showroom te komen. Daar kunnen wij u op een meer concrete wijze de verschillende opties, kleuren, stijlen en functies laten zien. Daarnaast adviseren wij u ook graag over de inzet en montage van aluminium kozijnen.

Kunststof schuifpui

Offerte aanvragen voor een aluminium serre

U kan online eenvoudig een offerte aanvragen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken in zowel Huizen als Harmelen. Onze showroom is van maandag tot en met vrijdag te bezoeken tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om tijdens de kantooruren onze showroom te bezoeken, dan kunt u ons telefonisch benaderen via 0348-443514 voor het maken van een afspraak op een tijd en dag dat het u schikt.

sluiten