Onderhoudsarm en lange levensduur

Kunststof schuifpuien

Kunststof schuifpuien voorzien van K-vision systemen

Kunststof schuifpuien worden in verschillende stijlen aangeboden door Bermon Raamwerk. U kunt bij ons onder meer de keuze maken uit het productaanbod met hefschuifpuien en schuifkiepdeuren. Voor alle kunststof schuifpuien geldt dat deze voorzien zijn van K-vision systemen.

Het voordeel van het laten installeren van een kunststof schuifpui is het onderhoudsarme karakter, maar ook betrekt u de tuin direct bij de leefruimte. De ruimte in de tuin of op het terras kan bovendien optimaal worden benut doordat een schuifpui geen draaicirkel kent. Verder wordt er extra veel lichtinval geboden.

Kunststof schuifpuien

Kunststof hefschuifpuien

De kunststof schuifpuien met het hefsysteem zijn in allerlei uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Daarbij zijn er verschillende veiligheidsvoorzieningen mogelijk. Een hefschuifpui heeft als kenmerk dat de architectonische stijl van uw woning op een karakteristieke wijze wordt benadrukt. Bij kunststof schuifpuien met het hefsysteem kunt u onbelemmerd van het uitzicht op uw tuin of terras genieten. Dat geldt ook als de schuifpui is gesloten.

De hefschuifpuien van Bermon Raamwerk worden geleverd met vaste of met verschuifbare vleugels. Afhankelijk van uw wensen en uw woning kan de schuifpui twee- tot zesdelig worden. Bovendien hebt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld van de optie gebruik te maken om de kunststof schuifpui van buiten te laten voorzien met een poedergecoate aluminium profiel. U kunt in de brochure hefschuifpuien meer informatie vinden over de mogelijkheden en voordelen van kunststof schuifpuien.

De kunststof schuifpuien die door Bermon Raamwerk geleverd en gemonteerd worden bieden een uitermate hoog niveau van bedieningscomfort. De bedieningsgreep is ergonomisch gevormd en beschikt over meerdere functies. Met betrekking tot de bedieningsgreep zijn diverse veiligheidsvoorzieningen mogelijk, zoals een cilinder of een profielcilinder.

Bermon Raamwerk

Schuifkiepdeur en elektrische hefschuifdeur

Een schuifkiepdeur is een ideale oplossing op het moment dat de ruimte het niet toelaat om een volledige schuifpui te plaatsen. Bovendien kan de deur op loopstand of op kiepstand worden gezet.

De elektrische hefschuifdeur, ″eVOMATIC®″ van SCHMIDT BENELUX BV is
uitermate geschikt voor de zorgsector, seniorenwoningen en particuliere woningbouw.

  • De innovatieve aandrijftechniek van de eVOMATIC®, is onzichtbaar in het profiel geïntegreerd en gemakkelijk te bedienen via druktoetsen op de hefschuifvleugel of met een afstandsbediening
  • Standaard rolstoelvriendelijk
  • Grote glasoppervlakten met een maximaal schuifvleugelgewicht tot 400 kg kunnen probleemloos en veilig bediend worden
  • De QuinLine84® is het basismodel voor de eVOMATIC®. Deze heeft een uitstekende geluidwerendheid, goede thermische isolatie (toepasbaar bij nul energiewoningen) en een zeer hoge wind- en waterdichtheid
  • De slanke profielen zorgen voor een mooi en tijdloos design
  • De hefschuifdeur wordt “stekkerklaar” geleverd, dus eenvoudig en snel te monteren op de bestemmingslocatie.

Kunststof schuifpuien aanschaffen

Bermon Raamwerk verstrekt u graag meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van kunststof schuifpuien. U kunt ook vrijblijvend onze showroom bezoeken die in Harmelen is gevestigd. Wij kunnen u dan ter plaatse een demonstratie van de toepassingen laten zien.

Daarnaast kan u ook de andere producten van Bermon ervaren. Naast schuifpuien is Bermon dé specialist in kunststof kozijnen. Vraag nu een offerte aan of plan een showroom afspraak in.

sluiten