Onderhoudsarm en lange levensduur

Aluminium schuifpuien

In het verleden zijn veel aluminium puien toegepast welke niet thermisch onderbroken waren, zodoende niet comfortabel en veel energieverlies. Met een nieuwe pui van Bermon Raamwerk meer comfort en lagere energierekening.

Aluminium schuifpuien bieden vele voordelen, zoals het genieten van een optimaal leefcomfort. Met het plaatsen van een aluminium schuifpui wordt er een zee aan licht gecreëerd die zowel in een gesloten als open setting de woonkamer binnenkomt. Het duurzame materiaal staat daarbij garant voor een lange levensduur en bovendien gaat er een uitstekende isolerende werking vanuit. Met betrekking tot de uitvoering zijn er voor de aluminium schuifpuien verschillende opties mogelijk bij Bermon Raamwerk.

Kunststof schuifpui

Diverse aluminium schuifpuien

U profiteert vele jaren van alle voordelen en daarnaast ook nog eens van alle unieke eigenschappen. Een aluminium schuifpui wordt altijd op maat gemaakt en er zijn dan ook diverse uitvoeringsopties beschikbaar. Zo kan een aluminium schuifpui in twee delen worden uitgevoerd, maar zijn er ook andere mogelijkheden beschikbaar. Er kan bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een schuifpui in meer dan twee delen. Ook kan er wat dat betreft een onderscheid gemaakt worden tussen een standaard aluminium schuifpui en een hefschuifpui die een meer robuust karakter heeft.

Bij Bermon Raamwerk wordt een ruime keuze geboden in kleuren en stijlen, zodat bij de keuze altijd aangesloten kan worden bij de eigen wensen en het type woning. De profielen zijn slank en elegant en de uitstraling varieert van eigentijds tot meer rustiek. De grote doorgang biedt veel lichtinval en het voordeel van de aluminium schuifpuien is dat deze geen groot onderhoud vergen. Het bedieningsgemak is bovendien groot en uiteraard is er rekening gehouden met de inbraakwerendheid. Naast de schuifpuien bent u bij Bermon ook aan het juiste adres voor uw aluminium kozijnen.

Kom naar Bermon Raamwerk voor uw aluminium schuifpui

U kunt via het contactformulier op de website om meer informatie vragen of een verzoek tot een offerte indienen. Na ontvangst van uw bericht, zal er dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Als u een aluminium schuifpui wenst aan te schaffen, dan kunt u ook van de mogelijkheid gebruikmaken om naar onze showroom te komen. Onze medewerkers staan u graag te woord en verstrekken u desgewenst van een advies op maat. Onze showrooms zijn gelegen in Huizen en Harmelen. Vraag nu een offerte aan of plan een showroom afspraak in!

sluiten