Onderhoudsarm en lange levensduur

Kunststof dakkapellen

Kunststof dakkapellen bieden meerdere voordelen, zoals het creëren van extra binnenruimte op een relatief eenvoudige wijze. Een kunststof dakkapel is bovendien onderhoudsarm en behoudt de kleurechtheid.

Bij Bermon Raamwerk zijn er op het gebied van kunststof dakkapellen vele mogelijkheden beschikbaar. Wij werken namelijk samen met vakbedrijven. Voorbeelden daarvan zijn onder meer aannemers en prefab dakkapellen.

Kunststof dakkapellen Bermon
Kunststof dakkapel

Kunststof dakkapellen naar wens samengesteld

Het voordeel van onze samenwerking met vakbedrijven is dat uw wensen perfect vertaald kunnen worden in een kunststof dakkapel die volledig aan uw voorkeuren voldoet. Wij kunnen u adviseren over het meest passende systeem en voorbeelden laten zien van de vormgeving van de extra binnenruimte. Als uw wensen volledig duidelijk zijn, dan kan de kunststof dakkapel in de fabriek worden samengesteld.

Kunststoffen dakkapellen kunnen door altijd binnen een werkdag gemonteerd worden en uiteraard wordt de extra binnenruimte bezemschoon opgeleverd. De duurzame materialen bieden een ideale isolatie en het voordeel is dat u de dakkapel nooit hoeft te schilderen. Het volstaat om periodiek het kunststof materiaal schoon te houden.

Renovatie van uw bestaande kunststof dakkapel

U kunt Bermon Raamwerk ook inschakelen voor de renovatie van uw bestaande dakkapel. Het renoveren van dakkapellen heeft onder meer betrekking op het vervangen van kunststof kozijnen, zijwangen, boeidelen en loodslabben.

De nieuwe bekleding kan in allerlei kleuren worden geleverd en in verschillende toepassingen, zoals met rabatdelen of glad. Indien de dakbedekking vervangen moet worden, kan Bermon Raamwerk voor u nieuwe dakbedekking inclusief isolatie aanbrengen. Desgewenst wordt de binnenzijde eveneens op een vakkundige wijze als nieuw afgewerkt.

Het renoveren van kunststof dakkapellen biedt meerdere voordelen. Het scheelt namelijk in de kosten, bespaart energie en zorgt voor een hoge mate van comfort. Bovendien is een door ons gerenoveerde dakkapel niet van nieuw te onderscheiden.

Kunststof dakkapellen

Offerte op maat voor kunststof dakkapellen

Wij willen u graag van een persoonlijk advies voorzien met betrekking tot de keuze uit kunststof dakkapellen en nodigen u daarvoor uit om naar onze showroom in Harmelen of Huizen te komen. U kunt desgewenst ook eerst meer informatie vragen of direct een offerte aanvragen.

sluiten