Onderhoudsarm en lange levensduur

Kunststof deuren

Bermon Raamwerk biedt u de gelegenheid om een keuze te maken uit kunststof deuren in de meest uiteenlopende stijlen. Elke woning kent een ander karakter en uitstraling, zodat u daar rekening mee kunt houden bij het maken van een keuze voor een kunststof deur.

De entree van een huis verdient de nodige aandacht en wij bieden een uitgebreide modellenreeks waaruit u de perfecte deur van kunststof kunt selecteren. De modellen van kunststof deuren variëren in uitstraling en stijl van romantisch tot klassiek en van strak tot tijdloos.

Ook bieden wij u de gelegenheid om een keuze te maken uit de kunststof deuren met decoratieve elementen, zodat u van uw voordeur een echte blikvanger maakt.

Kunststof deuren van Bermon Raamwerk

Bermon Raamwerk onderscheidt zich in het aanbod van kunststof deuren op meerdere manieren. Zo kunt u bij ons rekenen op automatische vergrendelende veiligheidssloten. Daarnaast bieden wij u robuuste deurvullingen met onder meer gepantserd glas en veiligheidsglas. Verder zijn de dorpels die wij leveren vervaardigd van sterke en duurzame materialen, zoals van hardsteen of kunststeen.

U kunt bij Bermon Raamwerk bovendien op vele extra´s rekenen. Op het gebied van sfeer, kleur en specificaties zijn wij namelijk in staat om maatwerk te leveren. Wij beschikken naast onze showroom over een eigen werkplaats en wij hebben een eigen montagedienst. Dat betekent dat u vanaf het moment van de aanschaf van een van kunststof deuren tot na de installatie van de buitendeur altijd maar met één aanspreekpunt van doen heeft. Dat schept duidelijkheid en staat garant voor efficiënte communicatie. Uiteraard geldt hetzelfde voor de kunststof kozijnen die u ook via Bermon op maat kan laten maken.

Kunststof deuren bekijken in de showroom

De modellenreeks is dusdanig gevarieerd, dat u wellicht van een persoonlijk advies wenst te worden voorzien. Op basis van de opstelling met kunststof deuren in de showroom zijn wij u graag van dienst om u een keuze te laten maken voor de perfecte buitendeur.

Wij nodigen u dan ook graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom om de kunststof deuren te bekijken. Plan nu eenvoudig een showroom afspraak in op één van onze locaties. In zowel Huizen als Harmelen helpen we u graag verder!

Showroom Bermon
sluiten