Onderhoudsarm en lange levensduur

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijn hebben meerdere voordelen te bieden, zoals sterke eigenschappen die een duurzaam karakter waarborgen. Daarnaast is het materiaal onderhoudsarm te noemen en hoeft er alleen periodiek een reiniging plaats te vinden.

Ook kan een aluminium kozijn als minder schadelijk voor het milieu worden beschouwd en is het materiaal geschikt voor hergebruik. De voorkeur voor een aluminium kozijn is uiteraard persoonlijk en onder meer afhankelijk van het type en de stijl van de woning. Bij Bermon Raamwerk kunt u een keuze maken uit een ruim aanbod van zowel aluminium kozijnen als kunststof kozijnen.

Kunststof kozijn

Aluminium kozijn met uitstekende isolatiewaarde

De technologie staat niet stil en dat betekent ook dat er tegenwoordig sprake is van een uitstekende isolatiewaarde. Een aluminium kozijn wordt aan de hand van de nieuwste technologieën ontwikkeld en daardoor is de isolatiewaarde uitstekend. De isolerende werking van een aluminium kozijn merkt u niet alleen in de winter, maar ook in de zomer, zodat er in huis een aangenaam klimaat heerst.

Het materiaal beschikt over bepaalde eigenschappen die bij ieder ontwerp kenmerkend zijn voor de uitstraling. De slanke vormgeving van aluminium kozijnen, waardoor een elegante stijl ontstaat, is daar een voorbeeld van. Het fijne model van een aluminium kozijn staat echter de degelijkheid en sterkte ervan niet in de weg. Dat maakt het materiaal ook zo uniek en niet te vergelijken met bijvoorbeeld hout of kunststof. Met betrekking tot de stijl en uitstraling zijn overigens tal van variaties mogelijk bij Bermon Raamwerk, variërend van strak en modern tot meer rustiek.

Renovatie kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen bij Bermon Raamwerk

U kunt bij Bermon Raamwerk profiteren van alle voordelen van het lichte materiaal met de sterke eigenschappen en bijzondere kenmerken. Kom bij ons langs in de showroom in Harmelen om persoonlijk advies te krijgen of direct een keuze te maken uit het ruime aanbod. Een aluminium kozijn is bij ons in alle beschikbare RAL kleuren verkrijgbaar, zodat u wat betreft met de uitstraling van uw woning en uw persoonlijke voorkeur rekening kunt houden. Wij laten u graag de opties zien, zodat u een vergelijking kunt maken en tot de beste keuze kunt komen voor het perfecte aluminium kozijn.

sluiten