Onderhoudsarm en lange levensduur

Kunststof tuindeuren

Kunststof tuindeuren van Bermon bieden een ruime toegang naar de tuin, het terras of naar het balkon. Er ontstaat bij opening van openslaande deuren naar de tuin een zeer royale doorloop. De mogelijkheden op het gebied van kunststof tuindeuren voor de tuin, terras of het balkon zijn haast grenzeloos met een variatie in kleuren en stijlen.

Er kan met ieders wens rekening worden gehouden om de ideale tuindeuren van kunststof aan te schaffen. U kunt bijvoorbeeld stolpdeuren kiezen voor een klassieke uitstraling of tuindeuren nemen met een strakke en moderne stijl.

Kunststof tuindeuren
kunststof tuindeuren

Een zee van licht met een tuindeur van kunststof

De tuin wordt steeds meer onderdeel van het dagelijkse leven in huis. Binnenshuis is het prettig als er sprake is van een goede lichtinval. Met kunststof tuindeuren kan dat gerealiseerd worden.

Licht en ruimte kunnen gecreëerd worden door voor kunststof tuindeuren te kiezen die grotendeels van beglazing zijn voorzien. Indien gewenst kunnen tuindeuren van kunststof gevelbreed worden geplaatst. Daarbij profiteert u direct van een zee van licht en uiteraard van een schitterend zicht naar buiten. Uiteraard sluit dat ook goed aan op kunststof kozijnen, die u ook door Bermon volledig op maat kan laten maken.

Inbraakwerende kunststof tuindeuren

Bij Bermon kunt u standaard rekenen op inbraakwerende kunststof tuindeuren. Het hang- en sluitwerk met inbraakwerende eigenschappen is namelijk inbegrepen. Daarnaast zijn de kunststof tuindeuren uitstekend geïsoleerd. De kwaliteit is op alle aspecten van toepassing, zoals met betrekking tot de duurzaamheid en het gebruik van de beste kunststofmaterialen. Kunststof vergt geen groot onderhoud. Het volstaat om de tuindeuren regelmatig te reinigen om deze in topconditie te houden.

Laat u informeren over de mogelijkheden van tuindeuren of een van de andere kunststof deuren door contact met ons op te nemen of bezoek op uw gemak de showroom van Bermon aan de Nijverheidsweg 10 in Harmelen. Wij ontvangen u graag en zijn u persoonlijk van dienst als informatie of deskundig advies gewenst is.

sluiten