Onderhoudsarm en lange levensduur

Kunststof kozijnen plaatsen

Wilt u graag kunststof kozijnen laten plaatsen. De kunststof kozijnen van Bermon worden geleverd door Kömmerling. Kömmerling staat bekend om zijn K-vision systeem. En K-vision staat bekend om zijn profielsysteem, maar biedt ook veel keuze op het gebied van kleur en stijlen.

Bermon heeft al meer dan 30 jaar ervaring in kunststof kozijnen ramen en deuren. Wij maken de kunststof kozijnen op maat vanuit onze fabriek en leveren hem daarna direct bij u thuis inclusief montage. U kunt daarom gerust het hele proces uit handen geven bij Bermon. Vraag nu een offerte aan of plan een showroom afspraak!

Kunststof kozijn
K-vision Classic

Kunststof kozijnen laten plaatsen

Bent u van plan om uw oude kozijnen te vervangen voor nieuwe kunststof kozijnen van Bermon? Dan bent u vast benieuwd wat de investering hiervan is. Bij Bermon zijn alle kosten inbegrepen. Zo leveren wij niet alleen het materiaal, maar regelen wij ook de afvoer van uw oude kozijn en bieden wij volledige montage. De prijs van een kunststof kozijn is tussen de €630 – €820 per m². Houd er wel rekening mee dat dit slechts een indicatie is. Wilt u weten wat uw daadwerkelijke kosten zijn? Vraag dan snel een offerte aan!

Productie en montage van Bermon

Bermon biedt naast kozijnen ook de montage van de kozijnen erbij. Bermon beschikt over het VKG-keurmerk op productie en montage. Wij hebben ons eigen vaste team die uw kunststof kozijnen plaatsen op een snelle en vakkundige manier.

Ongeacht uw keuze voor raamkozijnen of deurkozijnen zullen wij altijd montage aanbieden. Wij leveren en monteren kunststof kozijnen op maat voor allerlei typen ramen. Bijvoorbeeld voor ramen die naar binnen of naar buiten draaiend, maar ook voor kiepramen en schuiframen. Vraag een offerte aan of maak een afspraak. Wij nodigen u graag uit om naar onze showroom in Harmelen of Huizen te komen. Wij kunnen u dan adviseren over welke kunststof kozijnen het beste bij uw huis passen. Al overtuigd? Vraag dan een offerte aan!

sluiten