Onderhoudsarm en lange levensduur

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van Bermon Raamwerk worden geleverd met het K-vision systeem. Dat is ideaal voor woningen in Nederland, want het profielsysteem is daar speciaal voor ontwikkeld. Met betrekking tot de stijl en kleur worden er vele mogelijkheden geboden, zodat u altijd een keuze kunt maken voor kunststof kozijnen die aan uw wensen voldoen.

Wij leveren en monteren kunststof kozijnen op maat voor allerlei typen ramen. Bijvoorbeeld voor ramen die naar binnen of naar buiten draaiend, maar ook voor kiepramen en schuiframen. Vraag een offerte aan of bekijk hieronder diverse modellen kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen
Trend
Kunststof kozijn met warme uitstraling.
City
Kunststof kozijn met historische uitstraling.
Classic
Kunststof kozijnen met strak ontwerp.
Cube
Recht kunststof kozijn.
HVL kozijnen
Kozijnen met een Hout-verbindings-look.

De K-vision systemen voor kunststof kozijnen kennen verschillende toepassingen:

 • Trend Verdiept systeem: dat beschouwd kan worden als het meest verfijnde en verdiept (112 mm) liggende systeem van Nederland. Deze kozijnen kennen geen opdek en kenmerkend is de warme en authentieke uitstraling van weleer.
 • Het City Historisch schuifraam is een van de andere K-vision toepassingen en kent een unieke rechte profielvorm. Het glasvlak is maximaal verspringend en de stijl van een historisch schuifraam wordt gecombineerd met een modern draaivalsysteem. Dit type kunststof kozijnen is bij uitstek geschikt voor landhuizen, boerderijen en monumentale panden.
 • Het Classic Vlak systeem biedt weer een perfecte isolatie op het gebied van warmte en geluid en is een uitstekend alternatief voor aluminium kozijnen.
 • Het K-vision systeem kent nog een andere toepassing in de vorm van Cube. Dit systeem is in het bijzonder geschikt voor kunststof kozijnen in nieuwbouw of specifieke renovatieprojecten. Kenmerkend is het rechte systeem met de rechte dagkant en de mogelijkheid van 100 procent daglichttoetreding.
 • HVL Kozijnen, voor nog meer uitstraling is de HoutVerbindingsLook (HVL) ontwikkeld. Alle type verdiepte kozijnen kunnen met deze verbinding geproduceerd worden.

Indien u nog niet helder heeft welk model het beste bij u past dan kan u altijd een showroom afspraak inplannen of een offerte aanvragen. Met onze jarenlange ervaring denken wij graag met u mee.

Voordelen van kunststof kozijnen

In de afgelopen jaren is de populariteit van kunststof kozijnen flink toegenomen, en niet zonder reden. De voordelen ten opzichte van houten of aluminium kozijnen zijn vrij groot. Zie hieronder de voordelen van kunststof kozijnen bij Bermon Raamwerk op een rij:

 1. Warmte- en geluidsisolerend
 2. Duurzaam, onderhoudsarm en een lange levensduur (tot wel 50 jaar)
  Kunststof kozijnen hebben het voordeel onderhoudsarm te zijn en beschikken over een lange levensduur.
 3. In verschillende stijlen, kleuren en profielen
 4. Voor allerlei typen ramen
  Met onze K-vision systemen leveren we kozijnen die toepasbaar zijn voor allerlei typen ramen in alle combinaties. De combinaties zijn te maken tussen enkele, dubbele, driedubbele en vierdubbele ramen, tussen:

  1. Vaste kozijnen
  2. Draai- of kiepramen
  3. Val ramen
 5. Kozijnen van kwaliteit op maat gemaakt
  Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist voor kozijnen, ramen en deuren. Wij maken kunststof kozijnen op maat in eigen fabriek en hierbij bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Daarnaast beschikt Bermon over het VKG-keurmerk op productie en montage.
 6. Inclusief montage
  Montage is inbegrepen. Wij hebben onze eigen montage ploegen die snel en vakkundig de kozijnen monteren. Uiteraard is dit geen voorwaarde, voor de handige doe-het-zelver is het ook mogelijk zelf de kozijnen te monteren. De benodigde materialen worden indien gewenst meegeleverd. Indien gewenst kunnen wij ook direct uw huidige kozijnen vervangen.

U slaagt gegarandeerd bij Bermon Raamwerk

Bermon bezit namelijk een  uitgebreid aanbod op het gebied van kunststof kozijnen in talloze stijlen, kleuren en profielen. Bij het maken van de keuze voor kunststof kozijnen geniet u van een duurzaam product met goede isolatie die voor jaren meegaat. Bovendien levert Bermon Raamwerk maatwerk voor allerlei typen ramen.

Ook nodigen wij u graag uit om onze showroom in Harmelen of Huizen te bezoeken, zodat wij op basis van uw wensen een persoonlijk advies kunnen geven over de meest geschikte kunststof kozijnen voor uw woning. Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

klantenvertellen
223 beoordelingen
sluiten