Onderhoudsarm en lange levensduur

Kunststof kozijnen

Ga voor kunststof kozijnen van Bermon Raamwerk

Kunststof kozijnen van Bermon Raamwerk worden geleverd met het K-vision systeem. Dat is ideaal voor woningen in Nederland, want het profielsysteem is daar speciaal voor ontwikkeld. Met betrekking tot de stijl en kleur worden er vele mogelijkheden geboden, zodat u altijd een keuze kunt maken voor kunststof kozijnen die aan uw wensen voldoen. Wij leveren en monteren de kozijnen op maat voor allerlei typen ramen. Bijvoorbeeld voor ramen die naar binnen of naar buiten draaiend, maar ook voor kiepramen en schuiframen.

Trend
Kunststof kozijn met warme uitstraling.
City
Kunststof kozijn met historische uitstraling.
Classic
Kunststof kozijnen met strak ontwerp.
Cube
Recht kunststof kozijn.
HVL kozijnen
Kozijnen met een Hout-verbindings-look.

De K-vision systemen voor kunststof kozijnen kennen verschillende toepassingen. Zo is er het Trend Verdiept systeem, dat als het meest verfijnde en verdiept (112 mm) liggende systeem van Nederland kan worden beschouwd. Deze kozijnen kennen geen opdek en kenmerkend is de warme en authentieke uitstraling van weleer.

Het City Historisch schuifraam is een van de andere K-vision toepassingen en kent een unieke rechte profielvorm. Het glasvlak is maximaal verspringend en de stijl van een historisch schuifraam wordt gecombineerd met een modern draaivalsysteem. Dit type is bij uitstek geschikt voor landhuizen, boerderijen en monumentale panden.

Het Classic Vlak systeem biedt weer een perfecte isolatie op het gebied van warmte en geluid en is een uitstekend alternatief voor aluminium kozijnen.

Het K-vision systeem kent nog een andere toepassing in de vorm van Cube. Dit systeem is in het bijzonder geschikt voor kunststof kozijnen in nieuwbouw of specifieke renovatieprojecten. Kenmerkend is het rechte systeem met de rechte dagkant en de mogelijkheid van 100 procent daglichttoetreding.

U kunt meer informatie en voorbeelden van bovenstaande toepassingen vinden in de brochure K-vision die online beschikbaar is.

klantenvertellen
223 beoordelingen
sluiten