Onderhoudsarm en lange levensduur

Aluminium dakkapellen

Aluminium dakkapellen zijn een ideale oplossing om meer ruimte te creëren en bieden een groot comfort. Bij Bermon Raamwerk worden aluminium dakkapellen op maat geleverd. De wensen met betrekking tot onder meer de afmeting en indeling worden uitgebreid besproken net als de voorkeur voor een kleur en ontwerp.

Wij garanderen de hoogste kwaliteit en u bent verzekerd van een onderhoudsarme investering die de waarde van uw woning direct verhoogt. Vraag nu een offerte aan op maat!

Kunststof dakkapel

Voordelen van een aluminium dakkapel

De isolerende eigenschappen van het materiaal bieden de zekerheid van een aangenaam comfort. Een aluminium dakkapel beschikt naast de geluidsisolerende werking tevens over warmte- en koude isolatie. Dat betekent dat de warmte op zomerse dagen buiten wordt gehouden en dat in de winter de kou buiten de ruimte blijft. De hoge mate van comfort maakt de ruimte met aluminium dakkapel ideaal om bijvoorbeeld als een slaapkamer, hobbykamer of studeerkamer te gebruiken. Doordat de afmetingen en indeling op maat worden gemaakt, profiteert u optimaal van de vloeroppervlakte in de ruimte.

Aluminium dakkapellen binnen een dag gemonteerd

Het vergroten van de ruimte met schuine wanden is in principe een kleine verbouwing, maar kan door Bermon Raamwerk binnen een dag worden uitgevoerd. Aluminium dakkapellen worden door ons namelijk standaard binnen een werkdag gemonteerd. Uiteraard zorgen onze medewerkers ervoor dat de ruimte bezemschoon wordt opgeleverd, zodat de ruime kamer direct klaar is voor gebruik. Aluminium dakkapellen zijn onderhoudsvrij en kennen een lange levensduur. Dit geldt ook voor onze aluminium kozijnen die u wij ook voor u kunnen monteren.

Kunststof dakkapellen Bermon

Offerte aluminium dakkapellen aanvragen

Bij Bermon Raamwerk kunt u direct online een aanvraag voor een offerte indienen. Wij zullen zo spoedig mogelijk met u contact opnemen om uw wensen door te spreken. U kunt ons echter ook persoonlijk bezoeken door naar onze showroom in Harmelen of Huizen te komen. De showroom is iedere werkdag geopend vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur, maar op afspraak openen wij de showroom voor u buiten de genoemde tijdstippen. Tijdens uw bezoek kunnen wij u uitgebreid voorlichten en een passend advies geven. Op die manier kan een aluminium dakkapel op basis van uw wensen worden vastgesteld.

sluiten