Onderhoudsarm en lange levensduur

Kunststof kozijnen vervangen

Door verschillende redenen kan u ervoor kiezen om uw kunststof kozijnen te laten vervangen. Enkele voorbeelden hiervan zijn houtrot of oud hang- en sluitwerk. Daarmee is het makkelijker om in te breken en ontstaat er veel warmteverlies. Dan is het verstandig om uw huidige kozijnen te vervangen voor kunststof kozijnen van K-Vision.

Heeft u op dit moment kozijnen met enkel glas? Dan adviseren wij nieuwe kozijnen met isolerend glas. Houten kozijnen met enkel glas isoleren vaak niet voldoende waardoor er veel warmteverlies plaatsvindt.

Kunststof kozijnen kunnen door de zon zijn verkleurd. Dit kan een negatief effect hebben op het uiterlijk van uw woning. Verkleurde kunststof kozijnen isoleren vaak ook niet goed genoeg meer. Genoeg redenen om uw kozijnen te laten vervangen. Vraag vandaag nog een offerte op of plan een showroom afspraak.

K-vision Classic
Kunststof kozijn

Bestaande kunststof kozijnen vervangen

Voor het vervangen van bestaande kozijnen beschikken wij over het uitgebreide profielprogramma van K-vision.

Vervangen van kunststof kozijnen kan ook met behoud van de oorspronkelijke bouwstijl zoals Oude Binnenstad en Amsterdamse School. Moderne raam en deurtechnieken in klassieke vormgeving. Prachtige nieuwbouw in landhuisstijl of moderne architectuur. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Bespaar op uw energierekening: vervang uw kozijnen

Kunststof kozijnen van Bermon bevatten hoogrendementsglas en zijn hierdoor zeer energiezuinig. Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur, zijn geluiddempend en onderhoudsarm. De K-vision kozijnen zijn hebben een hoog isolatievermogen en hierdoor bespaart u gemiddeld veel geld op uw energierekening.

Oudere kozijnen bieden niet voldoende isolatie aan uw huis. Er is veel warmteverlies door kieren en naden en dit is nadelig voor de portemonnee. De vervanging door nieuwe, moderne kozijnen kan een aanzienlijk verschil maken qua extra isolatie. Daarnaast kunt u ook subsidie krijgen voor het vervangen van uw kozijnen. Overtuigd om ook uw kunststof kozijnen te laten vervangen? Plan dan een showroomafspraak of vraag direct een offerte op maat aan!

sluiten