Onderhoudsarm en lange levensduur

Kunststof kozijnen vervangen

Heeft u op dit moment last van houtrot of oud hang- en sluitwerk? Dan is het makkelijker om in te breken en ontstaat er veel warmteverlies. Dan is het verstandig om uw huidige kunststof kozijnen te laten vervangen voor Bermon kunststof kozijnen van K-Vision.

Heeft u op dit moment kozijnen met enkel glas? Kozijnen met enkel glas zijn een goede reden om naar nieuwe kozijnen met isolerend glas uit te kijken. Houten kozijnen met enkel glas isoleren vaak niet voldoende waardoor er veel warmteverlies plaatsvindt.

Zijn uw kozijnen op dit moment verkleurd? Kunststof kozijnen kunnen door de zon zijn verkleurd. Dit zorgt ervoor dat uw huis er minder netjes uitziet. Verkleurde kunststof kozijnen isoleren vaak ook niet goed genoeg meer. De K-vision kozijnen hebben veel betere isolatiewaarde waardoor er minder warmte uit huis verdwijnt.

K-vision Classic
Kunststof kozijn

Bestaande kunststof kozijnen vervangen

Voor het vervangen van bestaande kozijnen beschikken wij over het uitgebreide profielprogramma van K-vision.

Vervangen van kunststof kozijnen kan met respect van de oorspronkelijke bouwstijl zoals Oude Binnenstad en Amsterdamse School. Moderne raam en deurtechnieken in klassieke vormgeving. Prachtige nieuwbouw in landhuisstijl of moderne architectuur. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Bespaar op uw energierekening: vervang uw kozijnen

Kunststof kozijnen van Bermon bevatten hoogrendementsglas en zijn hierdoor zeer energiezuinig. Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur, geluiddempend, onderhoudsarm. De K-vision kozijnen zijn hebben een hoog isolatievermogen en hierdoor bespaart u gemiddeld veel geld op uw energierekening.

Oudere kozijnen bieden niet voldoende isolatie aan uw huis. Er is veel warmteverlies door kieren en naden en dit is nadelig voor de portemonnee. De vervanging door nieuwe, moderne kozijnen kan een aanzienlijk verschil maken qua extra isolatie. Daarnaast kunt u ook subsidie krijgen voor het vervangen van uw kozijnen als u daarnaast nog een energiebesparende maatregel neemt. Lees hier meer. Wilt u uw kozijnen vervangen? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan!

klantenvertellen
223 beoordelingen
sluiten