Onderhoudsarm en lange levensduur

Kunststof kozijnen Utrecht

Kunststof kozijnen in Utrecht met uniek systeem

Kunststof kozijnen worden in Utrecht door Bermon Raamwerk met het unieke K-vision systeem geleverd en gemonteerd. Het K-vision systeem staat bekend om de veelzijdige mogelijkheden qua stijl en afwerking. Er kan dan ook altijd maatwerk worden geleverd met betrekking tot uw persoonlijke wensen. Bovendien zijn allerlei typen ramen voor dit unieke systeem geschikt. Daarbij kunt u onder meer denken aan ramen die naar binnen draaien, kiepramen, schuiframen en ramen die naar buiten draaien. Plan een showroom afspraak en ontdek het zelf!

Renovatie kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen voor alle soorten ramen

Bij Bermon Raamwerk maken wij dus gebruik van het unieke K-vision systeem. Dit zorgt ervoor dat onze kunststof kozijnen op diverse soorten ramen beschikbaar zijn. Zo zijn onze kozijnen toepasbaar op schuiframen, kiepramen en ramen die naar binnen draaien of juist naar buiten draaien.

Wist u dat we ook actief zijn in de omgeving van Utrecht? Wij hebben ook kozijnen voor Woerden, Gouda, Maarssen en nog veel meer!

 

Offerte aanvragen voor kunststof kozijnen in Utrecht

De toepassing zijn gevarieerd en elke K-vision toepassing heeft weer andere kenmerken. Zo hebben wij voor landhuizen en boerderijen in Utrecht kunststof kozijnen beschikbaar met een modern draaivalsysteem. Dit is het type City Historisch schuifraam. Het Verdiept systeem met sprongetje zorgt weer voor een moderne uitstraling in een elegante stijl. Online hebben wij een speciale brochure beschikbaar, waarin meer informatie wordt verstrekt over het systeem. Plan een showroom afspraak of vraag een offerte aan!

sluiten