Onderhoudsarm en lange levensduur

Kunststof kozijnen subsidie

Wilt u kozijnen vervangen of nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen? En bent u benieuwd of er in 2022 nog subsidies beschikbaar zijn? Voor het plaatsen van kunststof kozijnen kunt u namelijk subsidie ontvangen. Als u 2 of meer isolatiemaatregelen laat uitvoeren, heeft u recht op kunststof kozijnen subsidie. Dit geldt ook voor kunststof kozijnen voor ramen of deuren. Vraag nu een offerte aan!

HVL kozijnen
Kunststof kozijnen City

ISDE-regeling kunststof kozijnen

Door te kiezen voor kunststof kozijnen heeft u recht op Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Bij deze ISDE-regeling krijgt u ook subsidie voor HR++ glas, maar bij HR++ glas ontvangt u geen subsidie voor nieuwe kozijnen. U ontvangt alleen subsidie voor het glas. Wilt u subsidie voor kozijnen ontvangen, dan dient u triple glas te laten plaatsen. Bermon biedt zowel dubbel glas of triple glas aan voor al onze kozijnen.

MaatregelSubsidie per m2
HR++ glas€ 35
Kozijnpanelen€ 15
Isolerende deuren€ 35
Triple glas incl. nieuwe kozijnen€ 100
Kozijnpanelen€ 75

Subsidie kunststof kozijnen 2022

Naast subsidies bespaart u ook op uw energierekening door te kiezen voor kunststof kozijnen. Een kunststof kozijn met isolatieglas kan ervoor zorgen dat u tot wel €250 euro per jaar op de energierekening gaat besparen.

Bermon helpt graag met advies over investeren in kunststof kozijnen met dubbel glas of triple glas. Door het vervangen van uw oude kozijnen door nieuwe isolerende kozijnen gaat u slimmer om met uw energie en zult u meer besparen. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. Vraag nu een offerte aan of neem contact met ons op!

sluiten