Onderhoudsarm en lange levensduur

Kunststof kozijnen kosten

Bent u van plan om uw oude kozijnen te vervangen voor nieuwe kunststof kozijnen? Dan vraag u zich vast af wat het kostenplaatje hiervan zou zijn. We zetten al deze kosten graag voor u op een rijtje zodat u een indicatie heeft van de kosten voor kunststof kozijnen van Bermon.

Wij verzorgen het gehele proces van materiaal tot montage. Daarnaast is er keuze tussen de verschillende kunststof kozijnen. Wij bieden verschillende kozijnen aan van K-vision. Daarnaast worden kozijnen op maat geleverd en gaat de prijs per vierkante meter. De gemiddelde prijs van een kunststof kozijn is tussen de €630 – €820 per m². Dit is echter een indicatie en situatie afhankelijk. Vraag voor de daadwerkelijk investeringskosten een offerte aan!

Showroom Bermon
Kunststof dakkapellen

Glas in kunststof kozijnen

Bij een kunststof kozijn hoort ook glas. Er zijn verschillende types glas die geleverd kunnen worden. Tegenwoordig zijn er nog 2 soorten: dubbel glas en HR glas. Hoogrendementsglas isoleert beter dan dubbele beglazing. Er zijn verschillende soorten en dit wordt bepaald door de isolatiewaarde. Hoe hoger de waarde (aangegeven met +,++,+++), hoe duurder het glas, maar ook hoe meer u bespaart op uw energierekening. Het is niet goedkoop, maar een investering zorgt er wel voor dat u stookkosten bespaart.

Type glasGemiddelde kosten
Normaal dubbel glasTussen 70 & 85 euro per vierkante meter
HR glasTussen 80 & 95 euro per vierkante meter
HR++ glasTussen 90 & 105 euro per vierkante meter
HR+++ glasTussen 105 & 135 euro per vierkante meter

Prijs voor kunststof kozijnen opvragen

Bermon Raamwerk is dé specialist voor kunststof kozijnen. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.4. Wij werken met kozijnen van Kommerling. Kommerling is leverancier van K-Vision systemen. Door hoge kwaliteit kozijnen te leveren met snelle en vakkundige montage streeft Bermon ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Vraag vandaag nog een offerte aan of maak een showroom afspraak!

sluiten