Onderhoudsarm en lange levensduur

Kozijnen Betaalplan

U wilt nieuwe kunstof kozijnen, schuifpui, serre of dakkapel gaan aanschaffen? Dat betekent vaak een behoorlijke financiële uitgave. Het is belangrijk om deze aanschaf op een gedegen en professionele manier te financieren en als het even kan ook op een zo voordelige, fiscaal voordelige (mogelijke renteaftrek eigen woning) en eenvoudige manier.

Leenattent, een onafhankelijk financieel specialist, heeft voor uw investering een betaalplan ontwikkeld. Zij adviseren u graag bij het afsluiten van een financiering voor de aanschaf van uw nieuwe kozijnen, schuifpui, serre, dakkapel.

Het totale project wordt voor u in kaart gebracht en aan de hand daarvan stellen zij met u een passend financieel advies op. Zo kunt u optimaal genieten van onze hoogwaardige producten tegen een zeer scherp rentetarief en een laag maandbedrag.

U ziet, met het kozijnen betaalplan kunnen al uw wensen vervuld worden. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Vraag middels onderstaande button vrijblijvend een offerte aan bij Leenattent.

sluiten