Onderhoudsarm en lange levensduur

K-vision kozijnen

Het K-vision kozijn is het allerslankste verdiepte kunststof kozijnprofiel op de markt. Met een aanzichtbreedte van slechts 63mm onderscheiden K-vision Trend, Cube en City kozijnen zich van de rest. De strakke en slanke kozijnprofielen brengen een drietal prominente voordelen met zich mee:

  • Meer glasoppervlak, dus meer lichtinval.
  • Lagere Uw waarde door een betere kozijn-glas-verhouding.
  • Architectonisch verantwoord vanwege het slanke aanzicht.

Bermon is trotse partner van Kommerling K-vision kozijnen. Wij verwerken kozijnprofielen tot volwaardige kunststof kozijnen en verzorgen ook de montage. Vraag nu een offerte aan of plan een showroom afspraak in!

Kunststof kozijnen Trend
K-vision City Historisch kunststof Kozijn

Energiezuinige en duurzame kunststof kozijnen

K-vision kunststof kozijnen zorgen voor energiezuinig wonen en dat scheelt enorm in de portemonnee. De meest effectieve manier om uw woning te isoleren is door de kozijnen en het glas te vervangen. K-vision biedt verschillende kozijnen met dubbel glas of zelfs drievoudig glas. Daarnaast is het ook goed om tochtige buitendeuren goed te isoleren. Vergeet ook de andere ‘tochtgaten’ als kelderramen, toiletraampjes en brievenbussen niet.

Des te energiezuiniger uw huis is, des te beter uw energielabel. Het energielabel is een rapport waarin bepaald is hoe energiezuinig een woning is. Dit verhoogt de waarde van uw huis als u van plas was een huis te kopen of te verkopen.

K-VISION kunststof kozijnen gaan lang mee, bevatten gerecycled materiaal en zijn zelf volledig recyclebaar. Het kunststof materiaal waaruit K-VISION kunststof kozijnen bestaan, is tot wel tien keer herbruikbaar voor nieuwe kozijnen. Dit draagt ook weer bij aan het milieu!

Kommerling kunststof kozijnen

Bermon biedt verschillende soorten kozijnen aan van K-vision. Er zijn vier verschillende soorten toepassingen:

  • Cube: Rechte dagkant en 100% van hout. De modellen zijn bijzonder geschikt voor nieuwbouw panden, maar kunnen ook gebruikt worden bij bijvoorbeeld renovaties.
  • Cube City: Rechte profielvorm met een uitstraling van een historisch schuifraam met een draaivalsysteem. Voor de monumentale gebouwen, landhuizen of boerderijen.
  • Trend: Verdiept systeem met slanke vorm voor een eigentijds uitstraling. Naar buiten draaiend verdiept, geen opdek en geschikt voor iedere woning.
  • Classic: Vlak systeem voor een strak en modern ontwerp. Ook geschikt voor iedere woning.

Daarnaast biedt Bermon ook HVL-kozijnen aan om de kozijnen nog meer uitstraling te geven. HVL staat voor Hout Verbindings Look en vrijwel alle type kozijnen kunnen met deze verbinding geproduceerd worden.

Vraag nu een offerte aan voor K-vision kunststof kozijnen of neem contact op voor meer informatie.

sluiten