Onderhoudsarm en lange levensduur

Aluminium serre van hoge kwaliteit nodig?

Aluminium serres | Maatwerk bij Bermon Raamwerk

Aluminium serres hebben een groot voordeel en dat is de duurzaamheid in combinatie met het onderhoudsarme karakter. Bermon Raamwerk levert en monteert aluminium serres op maat die geheel aan uw wensen voldoen. Het laten plaatsen van een serre vergroot zichtbaar het woongenot. U ervaart het buitengevoel binnen en kunt daar in elk seizoen van genieten.

Bij Bermon Raamwerk kunt u terecht voor allerlei verschillende typen aluminium serres. De serres zijn bij ons in de meest uiteenlopende RAL kleuren en stijlen verkrijgbaar. Het uitgebreide aanbod van kleuren en stijlen maakt dat er altijd een serre geplaatst kan worden die bij de uitstraling van uw woning past.

Aluminium serres op maat gemaakt

Ook als compleet bouwpakket te leveren

Bij Bermon Raamwerk heeft u de keuze om de aluminium serre als compleet bouwpakket geleverd te krijgen, zodat u de lichtstraat voor uw uitbouw zelf kunt monteren. Indien gewenst bieden wij u uiteraard de gelegenheid om van onze montagediensten gebruik te maken. Bermon Raamwerk kan indien van toepassing uiteraard de bouwkundige werkzaamheden in samenwerking met uw aannemer uitvoeren.

Persoonlijk advies voor aluminium serre

De juiste aandacht en deskundigheid

Bij Bermon Raamwerk kunt u altijd terecht voor een persoonlijk advies over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van aluminium serres. Daarbij wordt er professioneel advies gegeven aan de hand van uw wensen en kenmerken van het woonhuis.

U kunt afbeeldingen bekijken die u een indruk geven van de mogelijkheden, maar als u overweegt een aluminium serre aan te schaffen, nodigen wij u uit om naar onze showroom te komen. Daar kunnen wij u op een meer concrete wijze de verschillende opties, kleuren, stijlen en functies laten zien.

Een aluminium serre is een investering die de waarde van uw woning verhoogt. Het verdient dan ook de nodige aandacht en deskundigheid om de juiste keuze voor een aluminium serre te maken.

Wij willen u graag van een persoonlijk advies voorzien met betrekking tot de keuze voor een serre en nodigen u daarvoor uit om naar onze showroom in Harmelen of Huizen te komen. U kunt desgewenst ook eerst meer informatie vragen of direct een offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen. Of bel ons tijdens kantoortijden via 0348-443514 (Harmelen) of 035 524 32 92 (Huizen).

klantenvertellen
223 beoordelingen
sluiten