Onderhoudsarm en lange levensduur

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van Bermon Raamwerk worden geleverd met het K-vision systeem. Dat is ideaal voor woningen in Nederland, want het profielsysteem is daar speciaal voor ontwikkeld. Met betrekking tot de stijl en kleur worden er vele mogelijkheden geboden, zodat u altijd een keuze kunt maken voor kunststof kozijnen die aan uw wensen voldoen.

Wij leveren en monteren kunststof kozijnen op maat voor allerlei typen ramen. Bijvoorbeeld voor ramen die naar binnen of naar buiten draaiend, maar ook voor kiepramen en schuiframen. Vraag een offerte aan of bekijk hieronder diverse modellen kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen
Trend
Kunststof kozijn met warme uitstraling.
City
Kunststof kozijn met historische uitstraling.
Classic
Kunststof kozijnen met strak ontwerp.
Cube
Recht kunststof kozijn.
HVL kozijnen
Kozijnen met een Hout-verbindings-look.

De K-vision kozijnen kennen dus verschillende toepassingen:

 • Trend Verdiept systeem: dat beschouwd kan worden als het meest verfijnde en verdiept (112 mm) liggende systeem van Nederland. Deze kozijnen kennen geen opdek en kenmerkend is de warme en authentieke uitstraling van weleer.
 • Het City Historisch schuifraam is een van de andere K-vision toepassingen en kent een unieke rechte profielvorm. Het glasvlak is maximaal verspringend en de stijl van een historisch schuifraam wordt gecombineerd met een modern draaivalsysteem. Dit type kunststof kozijnen is bij uitstek geschikt voor landhuizen, boerderijen en monumentale panden.
 • Het Classic Vlak systeem biedt weer een perfecte isolatie op het gebied van warmte en geluid en is een uitstekend alternatief voor aluminium kozijnen.
 • Het K-vision systeem kent nog een andere toepassing in de vorm van Cube. Dit systeem is in het bijzonder geschikt voor kunststof kozijnen in nieuwbouw of specifieke renovatieprojecten. Kenmerkend is het rechte systeem met de rechte dagkant en de mogelijkheid van 100 procent daglichttoetreding.
 • HVL Kozijnen, voor nog meer uitstraling is de HoutVerbindingsLook (HVL) ontwikkeld. Alle type verdiepte kozijnen kunnen met deze verbinding geproduceerd worden.

Indien u nog niet helder heeft welk model het beste bij u past dan kan u altijd een showroom afspraak inplannen of een offerte aanvragen. Met onze jarenlange ervaring denken wij graag met u mee.

Voordelen van kunststof kozijnen

In de afgelopen jaren is de populariteit van kunststof kozijnen flink toegenomen, en niet zonder reden. De voordelen ten opzichte van houten of aluminium kozijnen zijn vrij groot. Zie hieronder de voordelen van kunststof kozijnen bij Bermon Raamwerk op een rij:

 1. Warmte- en geluidsisolerend

  Standaard voorzien van HR++ glas u=1,1 en tegenmeerprijs Tripleglas   u=0,6

 2. Duurzaam, onderhoudsarm en een lange levensduur (tot wel 50 jaar)

  Kunststof kozijnen hebben het voordeel onderhoudsarm te zijn en beschikken over een lange levensduur.

 3. In verschillende stijlen, kleuren en profielen

 4. Voor allerlei typen ramen

  Met onze K-vision systemen leveren we kozijnen die toepasbaar zijn voor allerlei typen ramen in alle combinaties. De combinaties zijn te maken tussen enkele, dubbele, driedubbele en vierdubbele ramen, tussen:

  1. Vaste kozijnen
  2. Draai- of kiepramen
  3. Val ramen
 5. Kozijnen van kwaliteit op maat gemaakt

  Al meer dan 30 jaar zijn wij de specialist voor kozijnen, ramen en deuren. Wij maken kunststof kozijnen op maat in eigen fabriek en hierbij bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Daarnaast beschikt Bermon over het VKG-keurmerk op productie en montage.

 6. Inclusief montage

  Montage is inbegrepen. Wij hebben onze eigen montage ploegen die snel en vakkundig de kozijnen monteren. Uiteraard is dit geen voorwaarde, voor de handige doe-het-zelver is het ook mogelijk zelf de kozijnen te monteren. De benodigde materialen worden indien gewenst meegeleverd. Indien gewenst kunnen wij ook direct uw huidige kozijnen vervangen.

Kunstof kozijnen in de regio van Huizen en Harmelen

Bermon bezit namelijk een uitgebreid aanbod op het gebied van kunststof kozijnen in talloze stijlen, kleuren en profielen. Bij het maken van de keuze voor kunststof kozijnen geniet u van een duurzaam product met goede isolatie die voor jaren meegaat. Bovendien levert Bermon Raamwerk maatwerk voor allerlei typen ramen.

Ook nodigen wij u graag uit om onze showroom in Harmelen of Huizen te bezoeken, zodat wij op basis van uw wensen een persoonlijk advies kunnen geven over de meest geschikte kunststof kozijnen voor uw woning. Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Kunststof kozijnen op maat gemaakt

Bermon levert kunststof kozijnen uit eigen fabriek. Hierdoor is elk kozijn van hoge kwaliteit en worden ze altijd gemaakt aan de hand van uw wensen en behoefte. De kunststof kozijnen op maat worden opgeleverd nadat u uw keuze heeft gemaakt uit een model, kleur en afmeting.

Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit de isolatiewaarde van uw glas. U heeft de keuze uit dubbelglas HR++ of Tripleglas HR+++. Hoe hoger de waarde, hoe duurder het glas wordt. Denk hierbij wel aan dat des te hoger de waarde van uw glas is, des te meer er bespaard wordt op de energierekening. U haalt dus altijd rendement uit uw investering.

Waar worden kunststof kozijnen van gemaakt?

De kunststof kozijnen worden gemaakt van een synthetisch materiaal dat goed bewerkt kan worden en volledig recyclebaar is. Het wordt namelijk gemaakt van PVC (polyvinylchloride.) PVC wordt veel gebruikt in het dagelijks leven, bijvoorbeeld in medische apparatuur, auto-onderdelen, speelgoed en kozijnprofielen. Het is een hard type kunststof dat geen giftige stoffen zoals weekmakers bevat. PVC bestaat uit lange en sterke ketens van koolstofmoleculen in de vorm van kleine korrels of poeder, waarvan profielen worden gemaakt voor de productie van kunststof kozijnen.

Offerte aanvragen voor kunststof kozijnen

Bij Bermon kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Aan de hand van de offerte geven wij u een indicatie van de prijs. Op deze manier komt u dus niet voor verrassingen te staan. Bent u benieuwd naar de prijs van een nieuw kunststof kozijn op maat? Wij leggen graag voor u uit wat kunststof kozijnen kosten, zodat u een beter beeld krijgt van de kosten. Bent u van plan om 2 of meer isolatiemaatregelen uit te laten voeren? Dan heeft u recht op subsidie. Dit geldt ook voor kunststof kozijnen voor ramen of deuren.

Al onze prijzen zijn inclusief afvoer en montage. Zo komt u dus nooit voor verassingen te staan. Bermon beschikt over het VKG-keurmerk op productie en montage. Door hoge kwaliteit kozijnen te leveren met snelle en vakkundige montage streeft Bermon ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.4. Vraag vandaag nog een offerte op maat aan!

Kunststof deuren van Bermon
sluiten